Tyson: Dao sam ženi 200.000 $ jer ju je moj tigar izgrizao…

Ne možeš vjerovati što tigrovi mogu napraviti s ljudskim mesom, nisam imao pojma. Bio sam glupav, nema šanse da stopostotno udomaćiš tigra. Pa oni te ubiju iz puke slučajnosti, objasnio je boksač

Legendarni boksač Mike Tyson uz svoj talent poznat je i po svom kućnom ljubimcu – tigru.

Tyson je razgovarao s američkim reperom Fat Joeom, a ovaj ga je upitao je li istina da je tigar iskočio iz svog staništa i napao susjeda, no Mike mu je to opovrgnuo:

– Ne, ne… To se nije dogodilo. Netko je preskočio moju ogradu gdje je bio tigar i počeo se igrati s njim. Tigar nije znao tu gospođu pa je to bila velika nezgoda. Ona je uskočila u njegovo stanište. Htjela me tužiti dok svi na njenoj strani nisu shvatili da je ona preskočila ogradu i ušla na moje zemljište – započeo je priču Tyson, ali onda je otkrio kako je ipak ženi koju je ozlijedio tigar dao novac:

– Imao sam puno novca u to dobra pa sam joj dao 250 tiusća dolara jer je bila toliko s**bana. Ne možeš vjerovati što tigrovi mogu napraviti s ljudskim mesom, nisam imao pojma. Bio sam glupav, nema šanse da stopostotno udomaćiš tigra. Pa oni te ubiju iz puke slučajnosti. Prejaki su, pogotovo kad se grubo igraš s njima. Lupkaš se s njima i oni te udare malo jače i ti si mrtav.

Priznaje kako je to sve bila greška:

– Volio sam ih. Spavao sam s njima, ali sretan sam što sam se educirao i shvatio da sam radio krive stvari. Nisam ih trebao imati u kući.

IZVOR: 24sata.hr

error: Content is protected !!