U samo 7 dana: Tijelo spremno za plažu

Uz sedam sljedećih savjeta kroz sedam dana bit ćete spremni i za modnu pistu, a da ne govorimo koliko možete oduševiti na plaži. Nemojte savjete raspoređivati svaki na jedan dan, nego prema potrebi.

 

Oblozi od algi

Njihov učinak je nevjerojatan. Smanjit će vam celulit, zategnuti kožu, umanjiti vidljivost strija, a budete li uz to i vježbali svakodnevno smanjiti će obim bokova za nekoliko centimetara.

 

Povećajte unos vode

Pijte puno vode, svaki dan. Pokušajte unijeti ukupno oko 2 l tekućine. Voda će poboljšati tonus vaše kože, tjelesnu učinkovitost i bit ćete manje gladni.

 

Izbijelite zube

Možete koristiti neki od kućnih sustava za izbjeljivanje ili posjetiti stomatologa.

 

Brza dijeta

Iako brze dijete nisu zdrave, ako budete provodili neku dijetu čišćenja kroz sedam dana izgubit ćete nešto na kilaži, ali pročistit ćete organizam. Ipak, nemojte ove dijete provoditi duže kako ne biste trajno narušili zdravlje.

 

Napravite piling

Dobrim pilingom možete poboljšati izgled vaše kože. A raspitajte se kod kozmetičarke ili dermatologa je li za vas primjeren kemijski piling. To je relativno bezbolan i brz postupak koji će izblijediti kožu, smanjiti bore, nečistoće i nepravilnosti. Ako razmišljate o njemu otiđite kod dermatologa već prvog dana jer morate računati na nekoliko dana crvenila nakon njega.

 

Lažirajte ten

Postoje mnogi načini na koje možete doći do lažnog preplanulog tena ako se niste dovoljno sunčali. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara.

 

Šišanje i boja

Pravi izbor frizure i boje može vašem izgledu dati dramatično poboljšanje.

 

Bonus savjet

Ne zaboravite na depilaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!