U Širokom Brijegu održana ‘Plava noć’

U četvrtak navečer u Širokom Brijegu održana je “Plava noć”, tradicionalna manifestacija u čast Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Predsjednik kluba i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević kazao je kako je zadaća čelnih ljudi Širokog Brijega učiniti sve kako bi klub ostao u vrhu bh. nogometa.

– Pokušavamo opstati na površini i disati dalje i boriti se s puno većim sredinama. Široki Brijeg je mala sredina, ali pokazali smo da imamo veliko srce. Nadam se da ćemo se na osnovu toga i dalje uspješno nositi s “većim” klubovima. Naš cilj je da klub ostane na najvišoj razini, ponajviše radi naših mladih igrača. Široki Brijeg još nije završio svoju priču što se tiče infrastrukture, u daljnjoj budućnosti moramo nešto uraditi da bi imali još bolje uvjete – kazao je Kraljević.

Gosti na “Plavoj noći ” bile su osobe iz javnog života, gospodarski, vjerski te predstavnici vlasti, među ostalim, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović te nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić.

Mamić je istaknuo da mu boravak u Hercegovini godi te da nema govora o tomu da će preuzeti neki od ovdašnjih nogometnih klubova, o čemu se špekuliralo posljednjih mjeseci.

error: Content is protected !!