U stanu 27-godišnjaka nađeno 8 kg droge

Pripadnici sarajevske policije su uhitili A. P. (1992) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Neslužbeno se doznaje da je uhićen Armin Pamuk koji je nakon ispitivanja predan u nadležnost Županijskog tužiteljstva, koje će odlučiti o daljnjim mjerama.

Uhićenje osumnjičenog je uslijedilo nakon što su pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga – Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a, po naredbi Općinskog suda u Sarajevu, pretresli stan koji je Pamuk koristio na području općine Novi Grad Sarajevo. Tom prilikom pronađeno je oko osam kilograma droge.

Iz MUP-a je priopćeno da je pronađena putna torba sa oko 4.308 grama suhe zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, pet kesa sa oko 3.425 grama materije koja asocira na opojnu drogu amfetamin, dva paketića sa materijom koja asocira na opojnu drogu amfetamin (oko 78 grama), dva paketića sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije digitalne vage i 23 tablete koje asociraju na opojnu drogu.

error: Content is protected !!