Ubijen 24-godišnji Sedin Mušić, ubojica uhićen

U mjestu Gračanica kod Živinica sinoć oko 21 sat ubijen je dvadesetčetverogodišnji Sedin Mušić iz Zelenike kod Živinica, a za ubojstvo je osumnjičen dvadesetšestogodišnji Omer Fatić koji je odmah nakon ubojstva lišen slobode – priopćeno je iz Tužiteljstva županije Tuzla.

Fatić je osumnjičen da je ispred svoje kuće u mjestu Gračanica kod Živinica u Mušića, koji je bio u automobilu, ispalio dva hica iz lovačke puške-šačmarice, nakon čega je Mušić preminuo.

-Utvrđeno je da su prethodno dva mladića zajedno proveli dan, a u večernjim satima su došli automobilom do kuće osumnjičenog. Najvjerovatnije je ubistvu prethodila svađa, te je Fatić ušao u kuću, uzeo sačmaricu i u oštećenog,  koji je sjedio u automobilu, ispalio dva hica u gornji dio tijela – navode iz tužiteljstva

Očevid su sinoć obavili dežurni tužitelj i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ i Odjela kriminalisitičke policije PU Živinice.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužiteljstva.

Postupajući tužitelj je, kako se navodi, izdao naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičenog, a bit će izdata naredba  za obdukciju tijela preminulog, kao i naredbe za sve druge potrebne istražne radnje i vještačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi s ubistvom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!