Ubijen 63-godišnjak, pronašla ga supruga u kući, potraga za sinom

U Brezovom Polju kod Brčkog pronađeno je beživotno tijelo Slaviše Jovičevića (63), a prema zasad još nepotvrđenim informacijama, brčanska policija traga za njegovim 34-godišnjim sinom Daliborom Jovičevićem.

– Policija Brčko distrikta BiH je zaprimila prijavu po kojoj policijski službenici postupaju pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva Brčko distrikta BiH. To je sve što vam u ovom trenutku mogu priopćiti, kazala je glasnogovornica policije Dževida Hukičević.

Prema neslužbenim saznanjima, Jovičević je nastradao od vatrenog oružja, nakon čega se gubi svaki trag njegovom sinu.

Susjed Zdravko Mitrović članove obitelji Jovičević opisuje kao domaćine, te navodi da nisu bili loši.

Dalibor Jovičević

– Čovjek se trudio, borio se kao i svaki čovjek. Nije imao konflikata nikakvih nikad u naselju ni s kim. Nemam ništa o njemu ružno da kažem, sve najljepše. Svi smo iznenađeni, zaprepašteni. Na kraju krajeva, kad je mali nest’o, malo nas je iznenadilo, malo smo i zaprepašteni time, izjavio je Mitrović, prenosi Otisak.ba. Iz brčanskog Tužiteljstva kazali su da intenzivno provode istragu ovog slučaja.

– U vezi s prijavom ubojstva osobe s inicijalima S. J. od 12. 2. 2020. godine u Novom naselju Brezovo Polje, obavještavamo Vas da Tužiteljstvo Brčko distrikta BiH intenzivno provodi istražne radnje u ovom predmetu. Provodi se istraga na licu mjesta, kojim neposredno rukovodi tužitelj Tužiteljstva, naređena je obdukcija tijela žrtve, saslušavaju se mogući svjedoci i provode druge istražne radnje usmjerene na dokazivanje ovog zločina. Provođenje istrage se nastavlja u suradnji sa policijom, koja traga za osobom poznatog identiteta, koje se dovodi u vezu s ovim ubojstvom. U interesu istrage Tužiteljstvo u ovom trenutku ne može objaviti više informacija o ovom slučaju, kazali su iz brčanskog Tužiteljstva. Tijelo ubijenog Jovičevićeva pronašla je njegova supruga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!