Udala se kći omiljenog glazbenika

Glumica i kći glazbenika Lennyja Kravitza, 30-godišnja Zoe Kravitz i njen godinu dana stariji izabranik, glumac Karl Glusman, izrekli su sudbonosno ‘da’ po drugi put, a svečana ceremonija sada se održala u Parizu, u domu proslavljenog glazbenika, oca 30-godišnje mladenke. Nakon tajnog vjenčanja u svibnju ove godine, par je sada održao još jedno na kojemu su prisustvovali mnogobrojni prijatelji i članovi obitelji.

Kako prenose strani mediji, vjenčanju su prisustvovale mnoge slavne osobe poput Laure Dern i Nicole Kidman, dok je najviše pogleda privlačila Zoeina kolegica sa seta, glumica Reese Witherspoon u vatrenoj crvenoj kreaciji. Za luksuzno vjenčanje u Francuskoj, mladenka je odabrala vjenčanicu dizajnerice Danielle Frankel vrijednu oko 6.500 kuna. 

View this post on Instagram

Mushy. @karlglusman

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Podsjećamo, Zoe i Karl su se službeno vjenčali u tajnosti prije mjesec dana, tri godine nakon što su se upoznali na tulumu kada su započeli svoju vezu. Inače, Lenny Kravitz dobio je Zoe u braku s 51-godišnjom glumicom i redateljicom Lisom Bonet, nekadašnjom zvijezdom serije ‘The Cosby Show koja je od 2017. godine u braku s glumcem Jasonom Momoom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!