Uhapšene četiri osobe zbog krađa

Tokom proteklog vikenda policija iz Laktaša imala je pune ruke posla, te su uhapsili četiri osobe zbog pokušaja krađe, ali i krađe sa kuće u izgradnji, potvrđeno je za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka pojasnili da su prilikom opservacija u večernjim časovima uočili dva nepoznata muškarca kako pokušavaju provaliti u stambeni objekt.

Prema saznanjima Srpskainfo, oni su bili maskirani fantomkama i kada su ih policajci primijetili, naredili su im da stanu.

– Tom prilikom Mile Šućur je stao, a njegov suučesnik Ljubiša Šurlan je krenuo da bježi. Policajci su zatim stigli Šurlan i uhitili – rekao je izvor blizak istrazi. U blizini mjesta gdje su oni uhapšeni, policija je primijetila i njihov automobil Mercedes čijim pregledom je nađen alat za obijanje, sportska torba i druge stvari.

– Daljnjim radom, policija je pretresla i njihove kuće, te oduzela oružje i municiju, potvrdio je naš izvor.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši tijekom vikenda rasvijetlili su i pljačku kuće u izgradnji u Srpskoj ulici u tom gradu.

Tom prilikom ukradena je veća količina bakarnih oluka, okova i crijepa čime je vlasniku načinjena šteta od oko 3.000 maraka.

Prema neslužbenim informacijama zbog ove krađe uhićeni su Mlađen Šuman (35) i Željko Stevanović (24).

error: Content is protected !!