Uhićeni zbog krađa u Širokom Brijegu

Pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg u suradnji s kolegama iz Policijske uprave Posušje rasvijetlili su četiri kaznena djela teške krađe počinjena 1. ožujka na području Širokog Brijega.

Privedene su dvije osumnjičene osobe, a riječ je o T. Ž. (28) i J. A. (20) obojica s područja Imotskog (Republika Hrvatska). Naime, pripadnici Policjske uprave Široki Brijeg, u četvrtak su dobili prijavu da je s nekoliko automobila ukradeno ukupno devet akumulatora nakon čega je odmah pokrenuta istraga i o svemu obaviještene susjedne Policijske uprave. Ubrzo su privedeni gore spomenuti kod kojih je pronađeno devete ukradenih akumulatora. Isti su provedeni u službene prostorije Policijske uprave Široki Brijeg gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

– Riječ je o četiri kaznena djela teške krađe počinjena u četvrtak, 1. ožujka 2018. godine, u Širokom Brijegu. Provedenom obradom utvrđeno je da su naprijed imenovani počinitelji ovih kaznenih djela, od kojih je privremeno oduzeto devet predmeta, odnosno akumulatora, te će protiv istih biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu Županije Zapadnohercegovačke, rekao je glasnogovornik Uprave policije MUP-a ZHŽ-a Dražan Bošnjak. Osumnjičeni su pušteni da se brane sa slobode.

error: Content is protected !!