Ulaznice po nižim cijenama za koncert Željka Joksimovića u Mostaru do 1.4.

Organizatori koncerta Željka Joksimovića-agencija PRimera bilježi veliki interes za solistički koncert  Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 9. lipnja  na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Nakon rasprodanih early bird ulaznica u pretprodaju su stigle ulaznice koje će se po  cijenama  15 KM (gornja tribina), 20 KM (donja tribina), 30 KM VIP FAN PIT i 35 KM VIP BACKSTAGE moći kupovati do 1. travnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Iskoristite priliku za kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama u cjelokupnom sustavu kupikartu.ba (gdje je moguća i online kupovina), te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Željku Joksimoviću  ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju  iz cijele Bosne i  Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova  iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora  .

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!