Unajmio stan ne plativši najam i ukrao televizor

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, identificirali su i slobode lišili osobu inicijala R. N. zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela „Prevara“, „Falsificiranje isprave“ i „Krađa“.

Naime, R.N . se sumnjiči da je izvršio kazneno djelo „Falsificiranje isprave“, na način da je napravio lažnu vozačku dozvolu i osobnu kartu Bosne i Hercegovine, i osobnu kartu Republike Srbije, a sve na ime Mihailo Milivojac. Predstavljajući se kao Mihailo Milivojac izvršio je i kazneno djelo „Prevara“, na način da je iznajmio stan od oštećenog, ne plativši najam. Iz navedenog stana je otuđio televizor čime je počinio kazneno djelo „Krađa“.

Za R. N. je od strane MUP-a Republike Srpske i Osnovnog suda Bijeljina bilo raspisano šest potraga zbog počinjenih kaznenih djela „Prevara“.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. Uhićeni je nakon završene kriminalističke obrade, predan u Okružni centar Sudske policije Banja Luka. Policijska uprava Banja Luka, apelira na sve građane da ukoliko su na bilo koji način oštećeni od strane navedenog da obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na brojeve telefona 122  ili 051/337-201.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!