Upoznajte Hercegovca kojeg je Neymar odabrao u svoj tim

Sanjati snove u Bosni i Hercegovini može biti veoma isplativo, posebno ako se nešto radi na njihovom ostvarenju.
Vinko Kalfić je devetnaestogodišnji student prve godine Elektrotehnike u Mostaru. Živi u Čapljini gdje sanja svoje nogometne snove i igra za futsal tim Zrinjski.

Globalni Neymarov tim

Kada je vidio na Instagram profilu brazilske zvijezde i nogometaša PSG, Neymar Jr, da se traži idealni tim od sedam igrača iz cijelog svijeta, odmah se prijavio. Bilo je potrebno snimiti svoj video, a Neymar i njegovi prijatelji su među sedam igrača iz cijelog svijeta odabrali Vinka da igra u timu koji su nazvali Jr’s Global Five.

– Bio sam jako sretan kada sam izabran. Velika je čast biti izabran od strane Neymara, jer je konkurencija bila velika, a prijavljivali su se mladi iz cijelog svijeta – izjavio je Vinko Kalfić. 

Neymar Jr’s Five nogometni turniri se igraju u više od 40 zemalja svijeta i pobjednici iz svih zemalja svoje predstavnike šalju na svjetsko finale u Brazil. BiH je do sada dva puta imala svoj tim na svjetskom finalu. Ove godine Vinko Kalfić će kao naš predstavnik zaigrati za globalni Neymarov tim Jr’s Global Five i pokušati se sa članovima tima progurati do finala ovog turnira.

Zanimljiv format

Vinko je u subotu otputovao u Brazil, u ponedjeljak i utorak su treninzi sa trenerom koga će im dodijeliti Neymar, a od srijede kreću sa turnirskim obavezama. Završni mečevi turnira se igraju narednog vikenda.

Vinko je presretan što će upoznati brazilsku zvijezdu i pred polazak je izjavio kako će to biti osam nezaboravnih dana u Brazilu.

– Posebno mi se dopada format igranja, jer kada jedna ekipa zabije gol, druga ostaje bez jednog igrača. Ovo utakmici daje posebnu draž – rekao je prije putovanja Vinko Kalfić koji se nada dobrom rezultatu sa selekcijom mladih igrača koje je zajedno sa njim odabrao Neymar. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!