Uprava i Nadzorni odbor Aluminija pisali Draganu Čoviću

Uprava i Nadzorni odbor Aluminija d. d. Mostar u otvorenom pismu upućenom predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora i Hrvatske demokratske zajednice BiH Draganu Čoviću naveli su kako se nakon poduzetih aktivnosti svih zainteresiranih strana “naziru obrisi jednog novog Aluminija na novim, ekonomski održivim osnovama”.

U pismu su Uprava i Nadzorni odbor zahvalili Čovići što je “konkretno i nedvosmisleno stao iza svih zaposlenika Aluminija s vrlo jasnim stavom, prvo zaštititi prava zaposlenika, dati punu potporu mjerodavnim institucijama u cilju utvrđivanja odgovornosti za utvrđene nezakonitosti bez obzira na počinitelje i pronaći investitore za novi početak proizvodnje”.

“Nadamo se da i Sindikat zaposlenika Aluminija dijeli naše mišljenje i da ćemo svi zajedno, kao aktivni sudionici ovog procesa oživljavanja poslovnih procesa Aluminija, doći do zacrtanog cilja, a to je pravna zaštita i zbrinjavanje svih zaposlenika te pronalazak strateškog partnera za daljnji razvoj. Svjesni smo da odluke iz naše nadležnosti sukladno važećim propisima moramo donositi samostalno, ili one najbitnije predlagati vlasnicima, ali isto tako vjerujemo kako ćete se i ubuduće, kada god bude potrebno, spremno odazvati, da kao partner, svojim iskustvom, znanjem i političkom pozicijom pomognete Aluminiju i njegovim zaposlenicima. Uz želje da svi zajedno uspijemo u našim nakanama, primite izraze našeg poštovanja”, stoji na kraju pisma Uprave i Nadzornog odbora Aluminija upućenog Draganu Čoviću.

4 thoughts on “Uprava i Nadzorni odbor Aluminija pisali Draganu Čoviću

 • kolovoz 17, 2019 at 7:16 pm
  Permalink

  Google sada plaća 17.000 do 22.000 USD mjesečno za rad putem interneta od kuće. Pridružio sam se ovom poslu pre 2 meseca i zaradio 20544 $ u prvom mesecu ovog posla. Mogu reći da se moj život potpuno promijenio na bolje!

  Pogledaj šta ja radim ………WebJob33.Com

  Reply
 • kolovoz 17, 2019 at 9:18 pm
  Permalink

  Gledam i ne vjerujem?!?! Pa jel moguć toliki egoizam u ljudskom rodu?!?!
  Bravo Dragane, nadmašio si samog sebe. Na svakom koraku se nadzire tvoj “nadljudski” angažman u zaštiti prava uposlenika. Ma bravo i gotovo… Ave Marija,… jel ovo moguće??

  Reply
  • kolovoz 18, 2019 at 8:37 am
   Permalink

   sve je u ovoj drzavi moguce

   Reply
 • kolovoz 18, 2019 at 11:21 am
  Permalink

  Svijet i u svijetu svasta.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!