Vatra progutala parkirano vozilo

U nedjelju rano ujutro u Ilijašu je došlo do požara u kojem je potpuno uništen automobil Golf 6, koji je bio parkiran ispred obiteljske kuće u tom naselju.

Iz MUP-a Sarajevske županije potvrđeno je za Faktor da je došlo do izbijanja požara na vozilu, te da su na mjesto događaja izašli pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe i policija koja je osigurala mjesto događaja.

– Požar je prijavljen u 03.50 sati, a lokaliziran u 4.25 sati. Uzroci izbijanja požara bit će poznati nakon obavljenog očevida, kazali su u MUP-u.

Materijalna šteta na vozilu je totalna, a brzom reakcijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na kuću koja je u izgradnji i na kojoj su vidljivi tragovi plamena na fasadnom stiroporu.

Ozlijeđenih nije bilo, a prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je riječ o namjernoj paljevini. Vlasnik vozila Memiš Mematti kazao je za Faktor da se sve jako brzo odigralo, te da ukućani nisu mogli primijetiti osobu koja je požar podmetnula. Nakon što su primijetili vatru, istrčali su iz kuće, ali je plamen vrlo brzo buknuo i zahvatio vozilo. Kako je kazao, nema ideju o tome tko bi mu želio zapaliti auto, te tvrdi da ni sa kim nije ni u kakvom sukobu. Istraga je u tijeku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!