Jelenu Karleušu samo jedna stvar može vratiti u život

Srpska pop diva, 40-godišnja Jelena Karleuša, ne može se i dalje pomiriti s činjenicom da njene majke Divne više nema. Naime, otkazala je sve dogovorene nastupe koje je trebala imati u sljedećih šest mjeseci. Ne pojavljuje se u javnosti, a nije niti aktivna na društvenim mrežama. Duško Tošić, 34-godišnji suprug pjevačice, također je otkazao sve obaveze u Kini te odlučio do daljnjeg ostati u Beogradu jer se boji da bi Jelena mogla postati depresivna.

Njeno sudjelovanje u showu ‘Zvezde Grande’ je i dalje neizvjesno, ali nakon 40 dana bi se trebala vratiti u popularno glazbeno natjecanje. ‘Jelena se neće pojavljivati u javnosti najmanje šest mjeseci, ali Saša Popović je navodno uvjeren kako će se to dogoditi već 40 dana nakon Divnine smrti jer je svjestan da je ta emisija donosila Karleuši veliko zadovoljstvo’, ispričao je izvor blizak Jeleni za Kurir.  

Podsjećamo, Divne Karleuše je preminula 3. ožujka od posljedice raka s kojim se borila proteklih nekoliko godina, a posljednji ispraćaj održan je 6. ožujka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.  

error: Content is protected !!