PALE PRIJETNJE Novi rat Vranješa i pjevačice

Nakon afere s eksplicitnim fotografijama Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, pažnju je ukrala Dara Bubamara sa svojim slučajno puštenim videom simulacije oralnog seksa, a kako se čini, ove dvije afere imaju i jednu poveznicu.  

Naime, nakon što je srpska pjevačica Dara Bubamara javno nazvala nogometaša Ognjena Vranješa ‘indijancem’ zbog poruka koje joj je slao kada je vidio njenu snimku, nogometaš je pobjesnio i navodno pjevačici sprema osvetu, donosi Kurir. Dara i Ognjen navodno su se dopisivali prije dvije godine, a Jelena Karleuša bila je glavni razlog zašto su se prestali čuti. Nogometaš tvrdi da je upoznat s Darinom prošlošću, pa želi otkriti cijelu listu muškaraca s kojima je bila.  

View this post on Instagram

Getto dog😂😂😂

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

‘Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvrijeđati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on puno toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio što je objavila i istog trenutka joj je poslao prijeteću poruku’, ispričao je izvor za Kurir. Pjevačica mu je odgovorila da ‘odj***’, nakon čega se nogometaš zaprijetio. ‘Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na kojima je ona i da će požaliti dan kada ga je odlučila izvrijeđati’, otkrio je izvor.  

 | Author: Instagram (Screenshot)
error: Content is protected !!