Behram: Novi ugovor je i velika obveza, vrijeme je da klub vratimo na staze stare slave

Još jedna utakmica ostala je nogometašima Veleža prije povratka iz Turske u Mostar. Kroz tri koje su odigrane, trener Ibro Rahimić pružio je priliku svim igračima na raspolaganju, od kojih su neki po prvi put igrali utakmice protiv klubova van BiH.
S obzirom da je Veležov zadnji protivnik bila mlada momčad ukrajinske Vorskle, dvoboj je preskočio vratar Bobić, nije u postaviti bilo niti Argentinca Daria, stopera Zvonića, Kuduzovića, Marquesa, Cvijanovića, Lucasa, Fajića, ali je za očekivati da će velika većina njih zauzeti svoje mjesto u prvoj postavi u subotu, kada će se s druge strane naći ruski drugoligaš Sibir.

Iako su se u drugom poluvremenu posljednjeg susreta na ozljede požalili Ovčina i Cvijanović, prema informacijama koje dolaze iz Turske, nisu teže prirode, a hoće li spomenuta dvojica igrača biti u sastavu protiv ruskog drugoligaša Sibira, ostaje nam vidjeti. Inače, Sibir je nakon prvog dijela prvenstva na pretposljednjem mjestu druge ruske lige – Rusi su prije nekoliko dana odigrali kontrolnu utakmicu protiv Ripensije iz Temišvara u kojoj su ostvarili pobjedu 4:1. Bit će to još jedna kvalitetna provjera za Mostarce, test i za mladog ofenzivca Seida Behrama. A on je dodatnu motivaciju dobio upravo u Antaliji, gdje je potpisao produljenje suradnje.
– Jako sam sretan što sam svoj prvi profesionalni ugovor potpisao u svom voljenom klubu. Ja sam dijete Veleža i velika mi je čast da sam dio ekipe koja vraća Rođene u Premijer ligu BiH, rekao je 20-godišnji ofenzivac.
– Također, novi ugovor je i velika obveza, jer je sada na meni da trudom i zalaganjem opravdam povjerenje ljudi u klubu. Ono što mogu obećati je da ću pružiti svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, kako bi dao svoj doprinos povratku Veleža u sami vrh bh. nogometa.
Jesenas je zaradio neugodnu ozljedu, ali oporavio i vratio na teren i sada je u Antaliji u punom pogonu. – Dobro radimo u Turskoj, imamo odlične uvjete. Odigrali smo tri utakmice, nismo niti jednu izgubili. Prije polaska u Tursku, savladali smo Sarajevo u Mostaru. Najvažnije je da nema ozljeda i mislim da je ova ekipa spremna za povratak u Premijer igu. Velež je jedan od najvećih klubova u BiH i mislim da ne zaslužuje biti u ovoj Ligi i da je konačno došlo vrijeme da se vrati na staze stare slave, naglašava Behram. F. I.

error: Content is protected !!