CVITANOVIĆ: Nezadovoljni smo HNS-om, o napuštanju 14. listopada

Sve se češće u javnosti spominje mogućnost da neke stranke napuste Hrvatski narodni sabor. Hoće li to uraditi HDZ 1990, znat će se nakon sjednice Glavnog odbora zakazane za 14. listopad potvrdio je predsjednik Ilija Cvitanović za TV1. U svakom slučaju, kaže, nisu zadovoljni radom HNS-a.

Sve se češće u javnosti spominje mogućnost da neke stranke napuste Hrvatski narodni sabor. Hoće li to uraditi HDZ 1990, znat će se nakon sjednice Glavnog odbora zakazane za 14. listopad, potvrdio je predsjednik Ilija Cvitanović za TV1. U svakom slučaju, kaže, nisu zadovoljni radom HNS-a.

“Moj stav je da moramo biti vrlo odgovorni, s obzirom na sva geopolitička dešavanja, ali i na situaciju u BiH. Moramo biti odgovorni i prema svom narodu i prema BiH”, rekao je Cvitanović.

Mišljenja je da su određene stvari od samog osnivanja HNS-a otišle u krivom pravcu.

“Legitimitet HDZ-a 1990 nije uvažen kroz tijela HNS-a, niti je ispoštovana deklaracija HNS-a koja kaže da se vlast dijeli od svih članica HNS-a u skladu sa njihovim izbornim rezultatom, kao i niz drugih stvari gdje je HDZ 1990 ostao izvan ključnih odluka”, poručio je Cvitanović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!