DETALJI TRAGEDIJE: Došao u Hercegovinu da se oženi, poginuo dok je razvozio goste sa svadbe

U nesreći je smrtno stradao Marko Anđelić koji je razvozio goste sa svoje svadbe. Dvije osobe u nesreći su teško ozlijeđene

TREBINJE – Marko Anđelić (32) iz Trebinja poginuo je u prometnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, dok su dvije osobe teško ozlijeđene, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Glasnogovornik Policijske uprave Trebinje Siniša Jovanović rekao je da se prometna nesreća dogodila 45 minuta poslije ponoći u noći sa subote na nedjelju kada je automobil sletio sa ceste.

Anđelić je živio i radio u Beogradu, a u rodni kraj je došao da se oženi. On je razvozio goste sa svoje svadbe i u naselju Mokri Dolovi izletio s puta, potom udario u podzidu i poginuo.

Djevojka koja se nalazila u ovom autu ima ozljede grudnog koša i zadržana je na liječenju, dok je jedan od ozlijeđenih muškaraca zadobio prijelom kuka i on ostaje u narednom periodu u bolnici. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije Policijske uprave Trebinje, a na mjestu događaja bio je i okružni tužitelj Okružnog tužiteljstva Trebinje.

One thought on “DETALJI TRAGEDIJE: Došao u Hercegovinu da se oženi, poginuo dok je razvozio goste sa svadbe

  • svibanj 13, 2019 at 5:06 pm
    Permalink

    Ma sta da se komentarise ja mislim d je dodik psihicki slucaj a i oni koji ga slijede su gori odnjeg

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!