Filipović: U Krupi nastaviti s pobjedama

Zrinjski je za vikend Pod Bijelim brijegom riješio Radnik 3:0 i tako prekinuo niz od tri vezana susreta bez pobjede, no jesi li Plemići izišli iz krize?

Blaž Slišković je nakon trijumfa protiv tima iz Bijeljine izjavio kako nije zadovoljan igrom, što je navelo na zaključak da Zrinjski vjerojatno još nije onaj pravi, ali time je prije svega želio reći da želi više, bolje, jače. Dvostruki strijelac protiv Radnika, sa osam golova prvi golgeter Zrinjskog i drugi Premijer lige, Miloš Filipović, vjeruje da on i društvo mogu ispuniti očekivanja.

– Poslije tri loša rezultata, posebno protiv Borca (0:0) i Sarajeva (1:2) kod kuće, ova nam je pobjeda dobro došla radi samopouzdanja, da se dignemo i bodovno i psihički, rekao je Filipović pa dodao kako vjeruje da je pobjeda u 14. kolu nagovijestila početak novog pozitivnog niza.

Zrinjski u idućem kolu ide na noge Krupi pa ga čekaju dva vezana domaća duela protiv Slobode i Viteza…

– Krupa je tvrd domaćin koji čeka na umjetnoj travi na kojoj se devedeset posto ekipa teško snalazi, ali ne smijemo tražiti alibije. To je prilika da uvežemo dvije pobjede i krenemo pobjednički do kraja godine, čiji ćemo kraj, vjerujem, dočekati na prvom mjestu.

Svojim ja partijama, ističe, jako zadovoljan.

– Moram biti zadovoljan, posebno ako se sjetim da sam zadnje dvije godine dobio mrvice od minutaže. Maksimalno sam iskoristio pruženu priliku, vjerujem da ću nastaviti ovako, zaključio je. S. N.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!