Humanitarna utrka ‘Wings for Life World Run’ u Mostaru

Humanitarna utrka “Wings for Life World Run” čiji je glavni cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanje lijeka, održat će se u nedjelju, 5. svibnja, na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru (SUM), s početkom u 13 sati.

Preko stotinu prijavljenih iz cijele Hercegovine sudjelovat će na utrci gdje će sva prikupljena sredstva ići zakladi Wings for Life.

Ovaj globalni dobrotvorni događaj kojega organiziraju SUM i Studentski zbor SUM-a u suradnji s Red Bullom svečano će otvoriti osvajačica brončane medalje na Europskom prvenstvu 2018. godine, karatašica SKK “Neretva” Ivona Ćavar, zatim dobitnica posebnog priznanja za postignute sportske rezultate u 2018. godini od Sportskog saveza Grada Mostara Jasmina Kavazović, osvajač zlatne medalje na Europskom prvenstvu 2018. godine, karatist SKK “Neretva” Ivan Klepić te bosanskohercegovački triatlonac i trenutni Ironman rekorder BiH Nermin Palić.

Svi prijavljeni natjecatelji moći će preuzeti svoje startne brojeve na dan utrke od 11.30 do 12.30 sati ispred Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a u slučaju vremenskih neprilika utrka se ne odgađa, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Studentskog zbora SUM-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!