Jusup: Moramo i dalje biti skromni i s dvije noge na zemlji

Advertisements

Sve tri gostujuće pobjede donijelo je 5. kolo košarkaške Lige za prvaka, a ponovno su briljirali Širokobriježani koji su lidersku poziciju potvrdili trijumfom u derbi utakmici sa Sparsima u Sarajevu (83:69).

Gosti su u Sarajevu držali koncentraciju i ritam tijekom čitavog meča i konstantno povećavali svoje vodstvo do konačnih plus 14. Sparsi nisu imali rješenja za raspoložene Matea Drežnjaka i Filipa Kraljevića koji su ubacili po 20 poena, a sjajno ih je pratio Dario Drežnjak sa 15 ubačaja. Kod domaćih je prednjačio Kenan Bajramović sa 17 koševa.

 – Ova pobjeda nam puno znači. Spars su sjajna ekipa, pokazali su to u prvenstvu i ABA 2 ligi. Iskoristili smo njihov umor, imamo tu svježinu i nastojali smo nametnuti intenzitet igre koji nama paše. Uspjeli smo u tome. Presretan sam zbog pobjede, ali moramo biti skromni i s dvije noge biti na zemlji, kazao je sportsport.ba trener Širokog Danijel Jusup.

Sparsi nisu bili na svom nivou i na kraju su mogli samo čestitati protivniku.

 – Zaslužena pobjeda Širokog, dobili su nas u svim segmentima. Nismo imali energije da im odgovorimo, osim toga nismo imali ni koncentraciju. Rezultat je sasvim realan. Možda smo bili istrošeni od utakmice u srijedu, ali sigurno je da neke stvari ne štimaju. Neki igrači u kontinuitetu ne daju što se od njih očekuje, ali vidjećemo. Ima još natjecanja, kazao je trener Sparsa Marko Trbić.

Vogošća je iznenadila Slobodu pobjedom u Mejdanu, dok se Zrinjski s osvojenim bodovima u Mrkonjić Gradu poravnao na drugom mjestu sa Sparsima. J.S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!