Kod osumnjičenog pronađen alat za provaljivanje

Policija je uhitila Ajrudina Vladovića (45) iz Banja Luke kod kojega je pronađen alat za izvršenje kaznenih djela.

– Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u srijedu oko 20 sati, tijekom obavljanja redovnih poslova i zadataka, opservacije, sa ciljem prevencije, ali i rasvjetljavanja izvršenih kaznenih djela, u naselju Obilićevo, zapazili su sumnjivu mušku osobu, koji je po uočavanju odbacio ruksak na obližnji parking prostor, priopćeno je iz Policijske uprave.

Legitimiranjem je kako se navodi, utvrđeno da se radi o Ajrudinu Vladoviću, a pregledom ruksaka pronađena su sredstva pogodna za izvršenje kaznenog djela.

– Daljnjim radom, policijski službenici su utvrdili da se isti sumnjiči da je izvršio kazneno djelo teška krađa 26. veljače 2019. godine. Osumnjičeni se tereti da je upotrebom podesnog alata djelovao na ulazna vrata poduzeća u Ulici Veljka Mlađenovića, odakle je otuđio alat načinivši materijalnu štetu u iznosi u iznosi od oko 5.000 maraka, priopćeno je iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za kazneno djelo teška krađa.

error: Content is protected !!