Maloljetnika premlatili, vozali u prtljažniku, na kraju ga ubacili u kontejner i fotografirali

Petorica osumnjičenih su maloljetnika udarali, vozali u prtljažniku automobila. Na kraju svog nasilničkog pohoda, žrtvu su ubacili u kontejner za odlaganje smeća i fotografirali

Policija iz Teslića uhitila je u utorak pet osoba koje se sumnjiče da su napali maloljetnika u tom gradu, a potom ga u prtljažniku automobila vozali po Tesliću i na kraju “ubacili” u kontejner.

Prema neslužbenim informacijama, uhićeni su Saša B., Rastko D., Petar A., Stevo L. i Đorđe V.

Oni su 17-godišnjaka zaustavili na ulici i napali, te mu zadali više udaraca po cijelom tijelu. To im nije bilo dovoljno, pa su ga ugurali u prtljažnik automobila i odvezli na jednu lokaciju na kojoj su ga izbacili iz prtljažnika i nastavili sa udarcima. Nakon toga, ponovo su ga ubacili u prtljažnik, ovog puta drugog vozila, te odvezli na drugu lokaciju i ubacili u kontejner, gdje su ga fotografirali.

Sedamnaestogodišnjaku je liječnička pomoć ukazana u Domu zdravlja Teslić, gdje su mu pregledom konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Prema neslužbenim informacijama, maloljetnik je navijač Fudbalskog kluba “Partizan”, dok uhićena petorka navodno navija za FK “Crvena zvezda”. On je, kako saznajemo, preko grafita “Crvene zvezde” ispisao nešto vezano za “Partizan”, što navijačima suparničkog tima nije bilo drago, te se pretpostavlja da je to najvjerojatniji motiv otmice i maltretiranja maloljetnika.

Nad uhićenim osobama provedena je kriminalistička obrada.

– Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenim kaznenim djelima protupravno lišenje slobode i tjelesna povreda, navodi se u priopćenju Policijske uprave Doboj.

error: Content is protected !!