Nastavljena potraga za nestalom 36-godišnjakinjom

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka i članovi Gorske službe spašavanja i u nedjelju su tragali za nestalom Dušicom Božić (36) iz Laktaša, što je šesti dan potrage, rekla je glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da policiji i Gorskoj službi u potrazi pomažu i članovi Vatrogasne postrojbe Laktaši, susjedi i stanovnici naselja Ada iz Laktaša, kojima je i podijeljena slika nestale žene.

Ona je navela da je 19. veljače policiji prijavljen nestanak Dušice Božić koja se tog dana ujutro udaljila iz mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima i da su policijski službenici odmah po dojavi započeli potragu.

– Do sada je pretraženo više od 20 kilometara obale Vrbasa i cijeli teren do kanala, ali nam problem predstavljaju visok vodostaj rijeke i zamućena voda, rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Banja Luci.

– Policija će i dalje nastaviti potragu za nestalom Dušicom Božić, a ukoliko građani posjeduju neke korisne informacije mogu ih dostaviti Policijskoj postaji Laktaši na broj 051/536-010, navela je Markanovićeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!