NOVI DETALJI UBOJSTVA MALOG DENISA: “Svi su sve znali”

Reporter “Provjerenog” Mato Barišić je porazgovarao s obitelji dječaka Denisa čije je ubojstvo šokiralo čitavu Hrvatsku. Jedan od njegovih sugovornika, koji je poželio ostati anoniman, a koji je dobro upoznat s radom institucija u Puli, izjavio je kako su “svi sve znali”. Navodno su institucije bile upoznate s činjenicom kako je majka Chiara bila nepodobna za odgoj djeteta.

“Ima nekakvu dijagnozu bipolarne ličnosti i bavi se navodno prostitucijom”, ispričao je za ‘Provjereno‘, dok je za 14-godišnjakinju koja se povezuje sa slučajem rekao: “Kažu da je ona došla negdje iz unutrašnjosti Hrvatske i da je već od malih nogu, s pet godina, bila izložena seksualnom zlostavljanju”.

Chiarina majka Rita Rojnić u telefonskom je razgovoru potvrdila kako ima dokumente koji dokazuju da je Centar za socijalnu skrb Pula sve znao i da ih je upozoravala kako se Chiara ne može brinuti za sebe, a kamoli dijete. Telefonski su i ona i njezina druga kćer, Chiarina polusestra, potvrdile kako je Chiara bila loše i da se to znalo. ‘Provjereno’ je dobilo i informaciju da je Chiara bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti.

Kadifa Pašić, teta ubijenog dječaka, u suzama je reporteru Provjerenog izjavila:

“Denis će zauvijek ostati u našim srcima. Mi ga nikad nećemo zaboraviti i on će zauvijek živjeti s nama. Jako sam loše. Danima sam loše, ali se držim jer nema pomoći Denisu ako još budemo i plakali. Mi svi moramo biti jaki da se to sad obavi kako treba. Najteže je mojoj majci i mom bratu koji je dolje zatvoren.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!