Operativna saznanja dovela do uhićenja poznatog dilera

Advertisements

Zenička policija uhitila je jednu osobu zbog sumnje da se dovodi u vezu sa zlouporabom droga, a prilikom pretresa stana koji osumnjičeni koristi pronađeni su marihuana i speed. Kako neslužbeno prenosi Faktor, uhićen je 24-godišnji Ismail J. iz Zenice.

Kako je priopćeno iz MUP-a Zeničko-dobojske županije, uhićenje je uslijedilo nakon poduzimanja mjera i radnji na prevenciji posjedovanja i neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i otkrivanju i procesuiranju osoba koje se dovode u vezu sa zlouporabom opojnih droga.

Policajci Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici u proteklom periodu su došli do određenih operativnih saznanja o nezakonitim aktivnostima Ismaila J. (24) iz Zenice.

– U skladu sa prikupljenim informacijama, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Zenici, 8. veljače je izvršen pretres stana na jednoj lokaciji na području Grada Zenica. Točnije, izvršen je pretres stana u Ulici Čurukovića put, koji je u vlasništvu osumnjičenog, navodi se u priopćenju.

Tijekom pretresa pronađena je jedna mrvilica, digitalna vaga za precizno mjerenje, upakirana marihuana težine 873,50 grama, te četiri pakiranja speeda težine 43,35 grama. Droga je fotografirana i izuzeta, te će biti predmet vještačenja, prenosi Faktor.

Ismail J. je nakon uhićenja zadržan u službenim prostorijama Policijske uprave I u Zenici, gdje je nad njim zavedena kriminalistička obrada.

– Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenog djela, Županijskom tužiteljstvu će od strane Policijske uprave I biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju počinitelja protiv navedene osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, naveli su iz policije.

error: Content is protected !!