Otkriveni detalji ubojstva, navodno je bilo nesuglasica

Neđeljko Popadić (66) iz Sitneša, kod Srpca, ubio je nevjestu Ilijanu Popadić (41) zbog neriješenih imovinskih odnosa. Ilijana je ubijena sa tri hica, u nedjelju oko 19.55 sati.

Iza Ilijane  ostala je kćerka Brigita, sin Nedeljko-Jeft i suprug Drago, koji se nalazi na privremenom radu u Njemačkoj.

Tragedija, koja je u šoku ostavila Srpčane, dogodila se u obiteljskoj kući, a prethodila joj je prepirka. Neđeljko je navodno tijekom popodneva prije nemilog događaja, prijetio nevjesti, koja je htjela, ali na kraju odustala, da ga prijavi policiji.

Prije pucnjave Neđeljko se posvađao s unukom Brigitom, koja je obavijestila oca Dragu, koji je u Njemačkoj. Potom je Drago pozvao Ilijanu i rekao joj da to riješi. Ona je u trenutku poziva bila u Srpcu s mališanima u Folklornom udruženju građana “Motajički vuk”, čiji je i ona član, na pripremama za uskršnji koncert, koji tradicionalno organiziraju svake godine. Kada se vratila kući, došlo je do žučne rasprave i u jednom trenutku Neđeljko je potegao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u nevjestu.

Susjedi su odmah priskočili u pomoć. Ilijanu su unijeli u auto kako bi je odvezli do liječnika, ali, nažalost, spasa joj nije bilo.

Susjedi kažu da nikome nije jasno što se Neđeljku dogodilo u glavi kada je ubio nevjestu.

Posjedovao je dozvolu za oružje. Također, nije bilo ni prijavljenih slučajeva obiteljskog nasilja u ovoj obitelji, iako su mnogi u selu znali da među akterima ove tragedije ima povremenih nesuglasica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!