Pamela Anderson bijesna izletjela s večere

Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseillea (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseillea, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame.

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe Adilom Ramijem.

– Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseilleu, objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru.

– U tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo ‘predivno’ iznenađenje – da dio novca ide u korist obnove Notre Dame.

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu.

– Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo – napisala je.

– Sigurno bi djeci Marseillea više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera – zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tamo gdje je potrebna.

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseillea je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

Dan nakon požara pariške katedrale Notre Dame 16. travnja, američki predsjednik OM-a Frank McCourt je na Twitteru objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale. Hina


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!