Podijeljeno 458 novih diploma

Pred vama ih je još puno neispisanih stranica, pred vama su novi početak , nove zadaće. U tom vremenskom slijedu treba stalno ići naprijed, bez zaustavljanja, da se ne bi ravnoteža izgubila“, kazala je prorektorica Bijakšić

U prepunoj velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače promovirano  je u četvrtak 458 diplomanata: 129 magistara struke i 329 prvostupnika Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.


Tom prigodom, prva se  okupljenim studentima obratila prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Sanja Bijakšić.
„Poštovani diplomanti i diplomantice,  inteligencija i kreativnost  kojima ste obdaren spoj su s kompetencijama i znanjima koje ste stekli tijekom studija. Sve će vam to pomoći u prepoznavanju  i rješavanju izazova pred kojim ćete se sutra naći“, naglasila je Bijakšić obrativši se diplomantima navodeći da su stečenim diplomama okrenuli novu stranicu života.
“Pred vama ih je još puno neispisanih stranica, pred vama su novi početak , nove zadaće. U tom vremenskom slijedu treba stalno ići naprijed, bez zaustavljanja, da se ne bi ravnoteža izgubila“, kazala je prorektorica Bijakšić. 


Prije same svečane dodjele diploma okupljenima se obratio i dekan fakulteta prof. dr. Mario Vasilj  koji diplome ovjerene akademskim jamstvom uručio  diplomantima.


“Uvijek na kraju putovanja i uspješno obavljenog posla čovjek osjeća zadovoljstvo postignutim ciljem. Svako naše putovanje samo je dio puta kojeg zovemo život. Poštovani diplomanti vi sada znate kako se uspjeh postiže malim koracima. Ne zaboravite to ponijeti sa sobom na životno putovanje“,  kazao je dekan Vasilj.
Čestitavši na zasluženim diplomama istakao je kako je ovo veliki dan za diplomante, njihove obitelji i prijatelje, ali i njihov fakultet te čitavu akademsku zajednicu.

error: Content is protected !!