Potvrda plasmana u polufinale smirila bi situaciju na Pecari

Široki ne briljira u zadnje vrijeme. Upravo suprotno. Sarajevo ga je kod kuće, prvi put u Premijer ligi razbilo (0:3) pa atmosfera uoči četvrtfinalnog kup uzvrata s Borcem nije najbolja. Ipak, na Pecari dobro znaju što im znači ovaj duel.
Pad na četvrto mjesto u prvenstvu nešto je čega su se u Širokom strašno bojali. Mjesto je to koje može, ali ne mora odvesti u Europu. Ukoliko Sarajevo uzme dvostruku krunu, povući će i četvrtog na međunarodnu scenu, ali ne bude li to slučaj – četvrti će ostati kod kuće. U redu, Široki još nije izgubio tu bitku, a europske opcije može si dodatno otvoriti plasmanom u polufinale Kupa. Za to će biti potrebno danas potvrditi domaćih 2:1 protiv Borca.
– Ne znam što je bilo igračima u nastavku utakmice, konstatirao je trener Goce Sedloski nakon teškog poraza od Sarajeva, koje im je nakon 0:0 u prvom dijelu, u drugom zabilo tri komada.
– Moramo se probuditi ako hoćemo napraviti dobar rezultat protiv Borca, dodao je.
Teško da u zadnjim partijama njegovog tima može vidjeti pozitivu, ali ako ništa – današnji je protivnik jedini kojeg su porazili ovog proljeća, a u kadar će se vratiti prvi strijelac Dražen Bagarić, bez kojeg Široki nije ista momčad. S. N.

error: Content is protected !!