Rahimić: Pobjedom se vraćamo u pravi ritam

Iako je utakmica igrana još prošle subote, u Mostaru se sve do četvrtka pričalo o Goraždu i događanjima na istoj – ukratko, na sve strani oglasili su da su pokradeni. Na kraju se, barem kada je u pitanju Velež, ništa nije promijenilo u odnosu na taj susret.
Poraz, prvi ovosezonski, jednostavno je poslan (ili bi morao biti) u arhivu, bez obzira koliko je bio neugodan po momčad. Jer drugi dio prvenstva tek je počeo, ima se još jako puno igrati, jako puno utakmica je pred Rahimićem i njegovim igračima. Ipak, postoji jedna mala razlika, sada je ipak nešto veći pritisak na igračima Veleža, jer Olimpik je na samo minus četiri, ali nerealno bi bilo očekivati da će put do Premijer ligi biti šetnja.
Slijedi susret protiv Jedinstva, momčadi koja je s dosta ambiciozno krenula u prvenstvo, ali je gubila korak kako je sezona odmicala. S pripremama za proljetni dio Jedinstvo je startalo puno kasnije, među posljednjima. Kašnjenje početka priprema, promjene u igračkom kadru, sve se to odrazilo na momčad Vlade Jagodića, koja u Mostar dolazi oslabljena neigranjem ozlijeđenih Zečevića i Ajdinovića. Nije isključeno da će se u postavi naći 11 mladića ispod 21 godine. Svakako da to ide na ruku Rođenima čiji trener mora pronaći zamjenu za dva važna igrača iz prve postave – stopera Zvonića i veznjaka Vehabovića koji pauziraju zbog kartona.
– Hvala navijačima koji su se pojavili na treningu u četvrtak, ovim momcima će to puno značiti, rekao je Rahimić.
– Najvažnije da nakon svega što se događalo i dalje imamo veliku podršku navijača. Ipak je atmosfera malo drukčija, bolja nego što je to bila prije par dana, posebno nakon utakmice. Momci znaju da se moraju okrenuti samo terenu. Ne možemo računati na Vehabovića i Zvonića koji su kartonirani, ali mislim da bi za nastup trebali biti spremni Berisha, Ramčilović i Dudić. Vidjet ćemo koliko su spremni novaci, o postavi ćemo odlučiti pred početak susreta. Poželjno bi bilo postići rani gol, nadam se da će navijači biti strpljivi i da će brzo stvari doći na svoje mjesto. Idemo po novu pobjedu, idemo se vratiti u onaj stari ritam, zaključio je Rahimić. F. I.


error: Content is protected !!