SDA MOSTAR: Izmjene Izbornog zakona i promjenu Statuta Mostara rješavati u paketu

Redovna godišnja Skupština Gradskoga odbora (GO) SDA Grada Mostara održana je u četvrtak u Mostaru, priopćeno je iz te stranke.

U izvješću o radu stranke, koje je podnio predsjednik GO SDA Grada Mostara Salem Marić, naglašeno je kako će SDA i dalje biti jedan od najvažnijih političkih faktora u Mostaru i HNŽ-u te da će stranka ostati dosljedna u zalaganju za uređenje Mostara po mjeri svih njegovih građana.

Na Skupštini su razmatrane i glavne smjernice za daljnje djelovanje GO SDA Mostar. Rečeno je da će se ustrajati u stavu da izmjene Izbornog zakona BiH u dijelu koji se odnosi na Mostar trebaju ići zajedno s izmjenama gradskog Statuta.

U usvojenim smjernicama SDA je, među ostalim, navela potrebu značajnijeg angažiranja investitora i otvaranje novih radnih mjesta u Mostaru, a ukazano je i na potrebu žurnog iznalaženje rješenja za javna poduzeća čiji je osnivač Grad Mostar.

Kao posebni prioritet navedena je izgradnja centralnog spomen-obilježja šehidima i poginulim borcima u Mostaru.

SDA Mostara smatra da bi se na taj način odalo dostojno priznanje i zahvalnost svima onima koji su u borbi za Mostar položili svoje živote, navodi se u priopćenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!