ŠIROKI BRIJEG: U nizu remija i pehova izgubili pobjednički DNA

Na Pecari i dalje s nevjericom pokušavaju ‘provariti’ pehove koji ih pogađaju na terenu i van njega, ali raspored ne čeka pa već za vikend tim Gorana Sabliće ide na noge Radniku. A u Bijeljini će ih sačekati rasterećen protivnik.

Najprije gol koji im je s pola terena zabio vratar Željezničara Kjosevski u 93. minuti pa ozljede vratara Krešimira Bandića na treningu i trenera Gorana Sablića na malom nogometu. Sve to je u vrlo kratkom roku pogodilo tim s Pecare, ali i u takvim okolnostima moraju se nastaviti boriti za Europu. Trenutačno je imaju u džepu, ali četvrto Sarajevo koje je na pet bodova zaostatka sigurno još neće odustati. Stoga je i u Bijeljini potrebno odigrati jako i donijeti rezultat, ali da će biti lako – neće. Jer u Semberiji ih čeka rasterećeni Radnik koji ne može u Europu.

– Neriješen rezultat protiv Krupe nije neuspjeh. Iako su obje ekipe igrale bez nekoliko igrača, prikazana je kvalitetna igra, konstatirao je šef struke Mladen Žižović pa dodao: Slijedi nam utakmica protiv Širokog Brijega, u kojoj ćemo biti znatno jači. Nakon odrađenih suspenzija u tim su se vratili Beširović i Okić, dok se Srećković oporavio od gripe i nalazi se u punom trenažnom procesu. Jedino što će nam predstavljati problem jeste izostanak Slaviše Radovića, koji ima tri žuta kartona. Ali, i na toj poziciji imamo adekvatnu zamjenu.

Iako nema nekog posebnog razloga, jer pozicijski do kraja sezone ne mogu puno bolje, djeluje da su u Radniku ‘naloženi’, što potvrđuje i završni Žižovićev komentar.

– Vjerujem u svoju ekipu, vjerujem da možemo pružiti kvalitetnu partiju. U Premijer ligi nitko nije nepobjediv, male su razlike u kvaliteti, samo je bitno posložiti stvari i igračima usaditi pobjednički mentalitet.

Upravo bi pobjednički mentalitet na Pecari htjeli vratiti natrag u DNA svoje momčadi, a čini se da se nakon tri vezana remija (Krupa, Zrinjski, Željezničar) negdje usput zagubio. J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!