Što muškarci primjećuju? Osmijeh privlači

“Prvi dojam je najvažniji”… To nam je svima jasno i zato se obično trudimo izgledati lijepo i privlačno, naročito ako želimo upoznati nekoga ili da privučemo pažnju osobe koja nam se sviđa. Ponekad se događa da žene odu u krajnost pa ne mrdaju ni do ugla bez šminke, što znatno otežava život. Ne morate uvijek biti u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate se opterećivati izgledom čak ni ako znate da te večeri možete sresti muškarca koji vam se sviđa… stvari uopće nisu toliko komplicirane.

Što muškarci primjećuju?

Osmijeh – Rijetke su žene koje u svakom trenutku “pucaju” od samopouzdanja, ali nemojte gubiti iz vida da ste vi sami sebi najstroži kritičar. Ljepota je stvar fizičkog izgleda, donekle, ali je većim dijelom stvar stava. Osmijeh koji zrači i odaje osobu koja je optimistična i samouvjerena će privući njegovu pažnju učinkovitije od bilo koje šminke.

Kosa – Malo je privlačnijih stvari od blistave, njegovane kose. To ne znači da redovito morate ostavljati bogatstvo u frizerkom salonu, dovoljno je da redovito osvježavate krajeve i da, ako se farbate, vodite računa da nemate upadljiv izrastak. Naravno, najvažnije je da kosa bude čista, ali nije neophodno da u svakom trenutku imate besprijekornu frizuru. Uostalom, onaj pomalo raščupani “kao da ste tek ustali iz kreveta” izgled nikad ne izlazi iz mode.

Budite uredni – Ako mislite da muškarci ne primjećuju sitnice kao što su oštećen lak ili izgužvana košulja, varate se. Ne morate uvijek biti savršeno našminkane, naravno, ali ako već koristite lak za nokte, onda on mora biti u besprijekornom stanju. Dakle, ili nemojte lakirati nokte (to je skroz ok) ili neka lak bude savršen. Bilo koja varijanta između nije prihvatljiva.

Što se odjeće tiče, najvažnije je da se vi u njoj dobro osjećate. Nemojte pratiti modu po svaku cijenu. Birajte komade koji vam dobro stoje i strpljivo gradite vlastiti stil. Takve žene nikada ne prolaze neprimijećene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!