Svečano otvoren novouređeni HT Eronet centar u Mostaru

U Mostaru u ulici Kralja Petra Krešimira IV (tržni centar Rondo) svečano je otvoren novouređeni HT Eronet centar.

Potrebe korisnika

Nazočne je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk, koji je ovom prilikom kazao kako se ovim otvaranjem korisnicima pruža ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, sportfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

”Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je ostvarenim pozitivnim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda. Cilj projekta približiti je HT ERONET i njegove usluge korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između korisnika i HT ERONET-a, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja”, navedeno je u priopćenju iz Eroneta.

Širok spektar usluga

HT d.d. Mostar pruža širok spektar telekomunikacijskih usluga, kako privatnim tako i poslovnim korisnicima, koji žele osuvremeniti, poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje te osigurava brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom.

Stalnim tehnološkim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, resurse i stručne kadrove, kao i korištenjem suvremene tehnologije HT d.d. Mostar omogućuje svojim korisnicima velik izbor telekomunikacijskih usluga, te brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!