Tijelo žene pronađeno u kanalu pored puta

Istragom je utvrđeno da je riječ o Sanji Cerović (54) nastavnici iz Osnovne škole Pale koja se vjerojatno okliznula i upala u kanal u kojem je bilo oko sedamdesetak centimetara vode

Nastavnica srpskog jezika Osnovne škole Pale Sanja Cerović (54) pronađena je mrtva u kanalu pored puta u blizini zgrade gdje je stanovala u ulici Jovana Cvijića u Palama.

Prema neslužbenim informacijama pretpostavlja se da se ona okliznula i upala u kanal u kojem je bilo oko 70 centimetara vode, pa se  ugušila.

Tijelo nesretne žene uočila je policijska patrola koja je obilazila teren te je odmah pozvana ekipa za očevid i mrtvozornik.

– Kanal u kojem je pronađena žena dubok je oko metar i njegove ivice su jako strme. Nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je riječ o ubojstvu ili nekom kaznenom djelu pa se pretpostavlja da se žena skotrljala u njega dok je hodala pored. Prema stanju leša tijelo je u kanalu bilo više sati, kazao je izvor blizak istrazi.

Poznanici Cerovićeve kažu da je ona svakodnevno od kuće do posla u Osnovnoj školi Pale prolazila pored spornog kanala.

– Sve nas je ovo šokiralo i zateklo i nitko ne zna kako je ona stradala i što se dogodilo. Priča se da je riječ o nesretnom slučaju i da je prolazeći pored kanala nekako upala u njega. Ona je donedavno bila na bolovanju i skoro se vratila na posao. Nadamo se da će to utvrditi policija,  kazala je jedna mještanka Pala. Istakla je da je Cerovićeva bila jako dobra osoba i nastavnica koju su svi voljeli i jako cijenili.

Izuzetna osoba i radni kolega

Ravnatelj Osnovne škole Pale Aleksandar Rajić kazao je da je smrt nastavnice Sanje Cerović veliki gubitak za ovu ustanovu i djecu.

– Bila je vrhunski nastavnik i lektor koji iza sebe ima 20 generacija učenika kojima je prenosila znanje. Bila je izuzetna osoba i radni kolega, a njena smrt nas je jako potresla, rekao je Rajić.

Dodao je da Cerovićeva nije radila u četvrtak i srijedu  i da je bila nedostupna na telefon, ali nitko nije očekivao da joj se dogodilo nešto ovako tragično.

error: Content is protected !!