Za Cro Star šest državnih medalja

Advertisements

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je odlične rezultate na državnom taekwondo prvenstvu, koje se održalo u subotu u Posušju. Na prvenstvu su sudjelovala 433 natjecatelja iz 43 kluba iz cijele Bosne i Hercegovine. Budući da je u pitanju državno prvenstvo, nije bilo modificiranih pravila za uzrast mlađih kadeta, pa se Cro Star predstavio s jednom manjom ekipom, koja se izborila za šest državnih medalja, rekli su iz kluba.
Državni prvaci su postali Luka Penavić i Antonio Rezo. Državni viceprvak je Matej Sesar. Treći u državi su Roko Baković, Damir Ćubela i Nika Šunjić.
Ovo državno prvenstvo je i kriterijski turnir za sve one, koji žele svoje mjesto u taekwondo reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Na državnom prvenstvu je sudio i sudac iz Cro Stara, Miran Đorđevski. On je sudac 1. klase, koji je inače i jedan od najboljih sudaca u sudačkoj organizaciji Taekwondo Saveza BiH. Cro Star će idući vikend nastupiti na turniru u Imotskom, a nakon toga na federalnom taekwondo prvenstvu u Kaknju, koje je također jedan od kriterijskih turnira za ulazak u reprezentaciju.

error: Content is protected !!