VRATILA SE ‘KIKA MANDARINA’: ‘Ja sam kraljica’ (VIDEO/FOTO)

Rabljanka Kristina Penava (20) opet prodaje mandarine. Djevojka koju su mediji prozvali Kristina Mandarina preko noći je postala popularna zahvaljujući angažmanu na radnom mjestu prodavačice na štandu mandarina OPG-a Ćelić uz Staru Samoborsku cestu, a ovaj vikend prodaje mandarine na novoj lokaciji.

Angažirana je na štandu mandarina u King Cross Jankomiru, a preko svog Instagram profila, pozvala je svoje fanove da dođu.

– Očekujem vas u što većem broju, napisala je Kristina, koja ima 55.000 pratitelja na toj društvenoj mreži.

Najpoznatija domaća prodavačica omiljenih agruma iz doline Neretve u subotu je nakratko susrela i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je spremno prihvatio njezinu molbu da pozira s njezinim kolegom radi fotografiranja.

Inače, prije nekoliko dana Kristina je na Instagramu objavila da je zbog velikog interesa i upita medija uzela “par dana odmora”. Naime, vijest o Kristini Mandarini pronijela se brzinom munje prije desetak dana po društvenim mrežama. Štand s neretvanskim mandarinama smješten uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju na vrlo frekventnom mjestu blizu rotora i nedaleko mosta koji ga spaja sa Zagrebom, bilo je najpopularnije mjesto na kojem su stajali vozači koji su se zateknu u blizini.

View this post on Instagram

🌼

A post shared by 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134) on

error: Content is protected !!