William Ozkaptan posjetio Aluminij

Voditelj mostarskog Područnog ureda Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) William Ozkaptan posjetio je u petak Aluminij d.d. Mostar, priopćeno je iz Odjela korporativnih komunikacija i marketinga tog poduzeća.

Voditelja mostarskog ureda OESS-a primio je direktor Aluminija Mario Gadžić, zajedno s prvim suradnicima, a u razgovoru su razmijenili podatke o poslovanju mostarske tvornice, kao i o onim segmentima problematike javnoga života Mostara i Hercegovine na koje treba višestruko pozitivno utjecati, kako bi došlo do pomaka nabolje.

Prvi čovjek mostarskog ureda OESS-a iznenadio se podacima o količini državnih nameta i prepreka kojima je izvozno okrenuto i energetski intenzivno gospodarstvo izloženo.

Najavio je, u svojim kontaktima s predstavnicima tijela vlasti na svim razinama u BiH, pokrenuti određena pitanja u tomu smjeru, ujedno pozvavši Aluminij na nastavak daljnjega razvijanja izraženoga društveno-odgovornog poslovanja i sudjelovanja u životu svoje zajednice, navodi se u priopćenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!