Za gradski derbi zagrijali se svečanim remijem na Kantridi

Nogometaši Zrinjskog nisu tratili vrijeme u pauzi. Na Kantridi su odigrali revijalnih 1:1 s Rijekom i na taj način najavili gradski derbi s Veležom.

Rijeka je povela pogotkom Roberta Murića (15.), dok je za poravnanje na Kantridi pogodio dugogodišnji kapetan rekordnog bh. prvaka Pero Stojkić (40.). Duel je na Kantridi u sjajnoj atmosferi vidjelo 7.500 gledatelja, tako da je svečani nogometni dan u sklopu drugog ‘Povratka na Kantridu’, eventa organiziranog od strane HNK Rijeka i navijačke skupine Armada, ispao savršen.
– Armada je vratila Rijeku doma, ustvrdili su lokalni mediji za duel koji je za Riječane imao vrlo, vrlo emotivan predznak, budući da se Rijeka barem za 90 minuta vratila na legendarni stadion Pod stijenama…

Što se Zrinjskog tiče, i Hari Vukas može biti zadovoljan. Pružio je priliku velikom broju igrača, a ni rezultat, mada nebitan, nije bio loš. Brkić, Kadušić, Jakovljević, Gojković, Stojkić, Pezer, Rustemović, Ibanez, Šovšić, Govedarica i Kunić su startali, još su igrali Soldo, Barišić, Rugašević, Barbarić, Zlomislić, Ćurjurić, Mandić, Bencun, Lendrić.
Svima će im minute u jednoj takvoj utakmici punoj naboja, ne i nervoze, posebno za vrijeme pauze u kojoj su svakodnevica tek suhi treninzi, jako dobro doći… još više jer idućeg vikend čeka gostovanje kod gradskog rivala Veleža. S. N.

error: Content is protected !!