Zapalio se automobil, poginulo dvoje ljudi

U nedjelju poslijepodne došlo je do teške nesreće na autocesti A3 u blizini Bukovlja kraj Slavonskog Broda. Automobil je sletio s ceste i zapalio se, a ima i poginulih, potvrdila je policija.

Kako je potvrdila glasnogovornica policijske uprave Brodsko-posavske, u slijetanju automobila stranih tablica i požaru koji je uslijedio smrtno je stradalo više osoba.

 “U ovom trenutku mogu reći da će policija ići s očevidom u konzultacijama i suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom i utvrđivat će se svi detalji i činjenice vezano uz ovaj događaj”, kazala je Kata Nuić, glasnogovornica policije.  

U teškoj nesreći na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda poginule su dvije osobe.

Za sada se zna da je automobil njemačkih tablica sletio s ceste, probio zaštitnu ogradu i završio u šikari. Automobil je u potpunosti izgorio, a policajcima je trebalo nekoliko sati da utvrde broj smrtno stradalih.

“Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći”, stoji u najnovijem priopćenju policije.

Više informacija će, kazali su iz policije, biti poznato sutra.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!