Zaradila 600 milijuna dolara

Kako donosi Forbes, 31-godišnja pop ikona trenutno je najbogatija glazbenica na svijetu s bogatstvom koje se procjenjuje na oko 600 milijuna dolara, a osim na pjesmama, zaradila je popriličan iznos i na svom brendu Fenty Beauty, piše Tportal.hr.

Dobitnica Grammyja, jedna od trenutno najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica svijeta, zahvaljujući svojim prihodima dospjela je na prvo mjesto Forbesove liste najbogatijih glazbenica i zapravo je na jako dobrom putu da postane nova celebrity milijarderka.

31-godišnja Rihanna dobar je dio prihoda zaradila zahvaljujući svojoj glazbenoj karijeri, no to je zapravo ništa naspram onog što zarađuje zahvaljujući partnerstvu s LVMH grupacijom. Budući da je u njezinom vlasništvu 15 posto udjela u brendu Fenty Beauty, a koji je, otkako je predstavljen javnosti u rujnu 2017., napravio zaradu od 570 milijuna dolara, ne čudi da se i njezin račun ‘podebljao’ pozamašnim iznosom.

Prema pisanju Forbesa, ovaj kozmetički brend navodno je u konačnici vrijedan više od 3 milijuna dolara, a Rihanna je osim toga u prodaju pustila i liniju donjeg rublja Savage x Fenty, a prošlog je mjeseca, u partnerstvu s LVMH-om, predstavila i dugoočekivanu luksuznu liniju jednostavno nazvanu Fenty, a u kojoj se pojedini komadi odjeće, obuće i modnih dodatak prodaju u iznosu od 1300 do 6500 kuna.

error: Content is protected !!