ZBOG DJEVOJKE Suparnika blatio tvrdeći da boluje od AIDS-a i hepatitisa pa ga upucao

Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor Samiru Selimoviću koji se sumnjiči da je 1. prosinca u Brčkom pokušao ubiti svog poznanika Adnana Ibrišimovića.

Pritvor osumnjičenom za pokušaj ubojstva je na prijedlog brčanskog Tužiteljstva određen zbog opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke ili uništiti tragove važne za kazneni postupak i dovršiti kazneno djelo.

Pokušaj ubojstva navodno se dogodio u Ulici Suljagić Sokak, gdje je Selimović, oko 22.30 sati, Ibrišimoviću priredio pravu sačekušu. Navodno su dvojica muškaraca već neko vrijeme bila u svađi i to zbog djevojke koja se obojici dopadala.

Selimović je, navodno, prije ovog okršaja, putem društvene mreže Facebook prijetio i slao fotografiju pištolja, a navodno je širio i laži na ovoj društvenoj mreži, tvrdeći da Ibrišimović boluje od AIDS-a i hepatitisa.

Sporne večeri Selimović je sačekao i presreo Ibrišimovića, te mu je uperio pištolj u grudi. Ovaj je nekako uspio da pištolj gurne prema dolje, pa je tako metak završio u njegovom stomaku.

Zbog teških ozljeda Ibrišimović je ubrzo prebačen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć, dok se Selimović dao u bijeg, te je naknadno uhićen, prenosi Faktor.

– Po određivanju pritvora prema osumnjičenom Tužiteljstvo Brčko distrikta BiH nastavlja istragu u ovom predmetu usmjerenu na dokazivanje kaznenih djela ubojstva, u pokušaju, te neovlaštene nabavke, držanja ili prodaje oružja ili bitnih dijelova za oružja, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčko distrikta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!