Zeba: Suđeno nam je težim putem stići do titule

Željezničar je u Tuzli bio u prilici Zrinjskom pobjeći na plus tri i napraviti veliki korak prema naslovu, no tim Slavka Petrovića na Tušnju je izborio remi pa domaći derbi sa Mostarcima čeka na plus jedan. Petrović tvrdi da utakmica s Plemićima neće riješiti prvaka.

– Moja ekipa je ušla u utakmicu jako loše, bez velike želje i motivacije za borbom, mada je svima predočeno da je ovo jedna od ključnih utakmica prema tituli, rekao je Petrović nakon Tušnja, na kojem je Sloboda dva puta vodila, da bi na kraju završilo 2:2.
– Posrećilo nam se. Možda je ovo realan rezultat, jer je Sloboda s velikim požrtvovanjem i angažmanom ušla u utakmicu. Ovo je mojim igračima primjer kako se treba jedna ekipa boriti za titulu.

Četiri su kola do kraja, na Grbavicu sada dolazi Zrinjski, a donekle olakotna okolnost za Plave činjenica je da su se ‘riješili’ Kupa – u polufinalu ih je zaustavio Široki Brijeg.

– Dobili smo dobar šamar od Širokog i kako god da smo igrali, sada je to rasterećenje za igrače. Slijedi serija utakmica u kojima moramo biti na visini. Više puta sam naglašavao da će biti jako puno nepredviđenih rezultata. Tko je mogao zamisliti da će Zrinjski odigrati neriješeno s Krupom. Ako pobijedimo Zrinjski, imat ćemo ogromnu šansu za titulu, mada ne mislim da će ta utakmica biti presudna, zaključio je strateg lidera, čiji su igrači itekako svjesni činjenice da će šampionska utrka biti tijesna do kraja.

– Kako se kretao rezultat, moglo je biti i ovako i onako. Na kraju možemo biti zadovoljni bodom, mada mi je žao što nismo iskoristili kiks Zrinjskog u Krupi da se više odvojimo na tabeli, bila je ocjena iskusnog veznjaka Plavih, Zajka Zebe.

– Ali, izgleda da nam je suđeno da težim putem dođemo do titule prvaka. Dat ćemo u preostalim susretima maksimum pa ćemo vidjeti gdje ćemo na kraju završiti, dodao je. J. S.

 

Raspored
Željezničar – Zrinjski
Krupa – Željezničar
Sarajevo – Željezničar
Željezničar – Radnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!