ŽELJKO KOMŠIĆ: Šefik Džaferović je čestit čovjek, a napadi srbijanskih medija su obične i beskrupolozne laži

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić najoštrije osuđuje propagande navode srbijanskih medija na račun člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefika Džaferovića.

– Šefik Džaferović je čestit čovjek, a napadi srbijanskih medija su obične i beskrupolozne laži. Također, ti napadi nisu samo napadi na Džaferovića nego se radi o kontinuiranim pokušajima diskreditacije institucije Predsjedništva Bosne i Hercegovine i diskreditacije države Bosne i Hercegovine. Svi koji uvažavaju i poštuju državu, a djeluju u politici, u obavezi su da ih osude i nazovu pravim imenom. Ukoliko se to ne desi, sutra će meta biti neko drugi – rekao je Komšić za Fenu.

Kako je u svom današnjem saopćenju naveo Džaferović, ovaj put je riječ o nebuloznom pokušaju da ga se dovede u vezu sa nedavno ubijenim iranskim generalom Qasemom Soleimanijem.

– Pri tome se reciklira stara, davno raskrinkana laž velikosprskih propagandista o navodno počinjenim ratnim zločinima. Sam sadržaj objavljenih tekstova, u potpunosti satkanih od neistina, ne bi zaslužio ni jedno slovo reakcije, da nije riječ o poruci koja mi se preko režimskih srbijanskih medija šalje kao članu Predsjedništva BiH – navodi se u Džaferovićevom saopćenju.

4 thoughts on “ŽELJKO KOMŠIĆ: Šefik Džaferović je čestit čovjek, a napadi srbijanskih medija su obične i beskrupolozne laži

 • siječanj 14, 2020 at 6:37 pm
  Permalink

  Komso tebi je i Naser Oric dobar i Alija Izetbegivic i mnogi tvoji saborci tzv Armije BIH cije su ruke krvave od zlocina nad Srbima i Hrvatima.
  U tvome Sarajevu danas skoro nema drugih naroda a ne tako davno SRBI su bili vecinski narod.1914-1941-1991.Genocid!!

  Reply
 • siječanj 14, 2020 at 7:17 pm
  Permalink

  Treba vas sve pobiti jebo cetnicku mater i ti i vucic

  Reply
  • siječanj 14, 2020 at 7:30 pm
   Permalink

   Bolan Komšić je bošnjak,saberi se malo 🙂
   Vaš ćoek

   Reply
 • siječanj 15, 2020 at 8:45 am
  Permalink

  Cestit kao i ti Komsicu, mislite da vasa ratna djelovanja nikada nece izaci na vidjelo, ali hoce budi siguran u to.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!