Željo puca na sami vrh

Što se tiče ekipe, bit će promjena. Nema Zebe, Stanića, to će biti problematično. Što tiče se ostalih, svi su na broju, poručio je šef struke

Željezničar je napravio dobar posao osvojivši bod u Mostaru, a u subotu je u prilici izbiti na prvo mjesto. Trebat će mu za to pobjeda nad Krupom i remi ili pobjeda Sarajeva na Koševu u nedjeljnom duelu sa vodećim Zrinjskim.

– Igra se utakmica za utakmicom, kao na filmskoj traci. Tek su se slegli dojmovi s prošle utakmice protiv Zrinjskog, ocijenio je strateg Plavih Slavko Petrović.

– Krupu smo ove sezone dva puta pobijedili, u subotu želimo novi trijumf. Sve teče po planu i očekujem da ćemo pokazati bolje lice nego protiv Zrinjskog i ako bude malo sreće da se i stanje na tabeli popravi.

Krupu cijeni…

– Vrline ćemo im pokušati zaustaviti, mane iskoristiti. Što se tiče ekipe, bit će promjena. Nema Zebe, Stanića, to će biti problematično. Što tiče se ostalih, svi su na broju. Crnov je u prošloj utakmici ušao u igru i nadam se da na njega možemo računati u nastavku.

Veliku ulogu ponovno bi trebao igrati prvi strijelac Lige s 16 pogodaka uz svoje ime – Ivan Lendrić.

– Ovu utakmicu sada moramo dobiti i učinit ćemo sve da to ostvarimo. Svaki put kada igramo na Grbavici, imamo obvezu prema navijačima i ja ih pozivan da dođu u što većem broju, poručio je Splićanin. J. S.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!